κάντε κλικ για να σας οδηγήσουμε στα γραφεία μας κάντε κλικ για να σας οδηγήσουμε στα γραφεία μας

Ποιοι Είμαστε

Ecoworld SA
GREEKFERRIES CLUB BUILDING
ΚΟΥΝΑΒΩΝ 33, ΓΙΟΦΥΡΟΣ 71304
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ. : 2810529000(60 γραμμές)

H ενασχόληση μας με τον τουρισμό στην Ελλάδα και ειδικά στα τουριστικά δρώμενα της Κρήτης, όπου και η έδρα μας, ξεκίνησε τo 1964.

15 χρόνια αργότερα ιδρύσαμε την εταιρεία μας, ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΠΠΑ ΒΗΤΑ ΑΕ, με τον διακριτικό τίτλο, Kavi Club – Τravel Services in Greece. Ως τουριστικό γραφείο, εξειδικευτήκαμε στον εισερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας.

Προσφέραμε υπηρεσίες σε μεμονωμένους επισκέπτες, τουρίστες στη Κρήτη, αλλά και σε ομάδες – γκρουπ- τουριστών με διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Το 1985 οι δραστηριότητες μας επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα. Δεν είμαστε πλέον μία τοπική επιχείρηση, Incoming Agency, αλλά εργαζόμαστε ως Tour Operator, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για όλη την Ελλάδα.

Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι πρώτοι στην Ελλάδα, ως τουριστική επιχείρηση, πιστοποιηθήκαμε με ISO 9001 για τις υπηρεσίες μας και το management.

Το 1995 επεκτεινόμαστε και ιδρύουμε μια δεύτερη “θυγατρική εταιρεία” με την επωνυμία ECO WORLD – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΕ – Greekferries Club.

Ενώ ως Kavi Club την εποχή εκείνη, συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 400 Ευρωπαίους “Fly and Bus Tour Operators”, προτείνοντας τους τα πακέτα μας για τη Ελλάδα, με την νέα μας εταιρεία Greekferries Club δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ελληνικής ναυτιλίας.

Είχαμε την τιμή και είμαστε GSA συνεργάτης της SUPERFAST FERRIES – BLUE STER FERRIES για 15 χρόνια από την ίδρυση της (1994) έως και το 2008.

Σήμερα, η Greekferries Club SA, είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες που εξειδικεύονται στα ταξίδια με πλοίο στις γραμμές Ελλάδος- Ιταλίας και στα Ελληνικά νησιά.

Από το 1995, πρωτοπόροι στη Ελλάδα, ασχοληθήκαμε με το διαδίκτυο. Από τότε και για 20 περίπου χρόνια, είμαστε ανελλιπώς παρών, με αρκετά web sites, με επικεφαλής τα www.greekhotels.grwww.greekferries.grwww.ferries-booking.com.

Θα είναι τιμή μας, να ενώσουμε τις προσπάθειες μας και τις εμπειρίες μας, σε μια εποικοδομητική και επικερδή συνεργασία.

Σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε κοντά μας.
Με εκτίμηση

EcoWorld SA
Greekferries Cub Team

LoadingPlease Wait